Evaluare utilizator: 4 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivă
 

Azi dimineață, 7 septembrie 2022, în jurul orei 7,30 la intrarea în satul Tânganu, Cernica, pe soseaua principala DJ301, s-a întâmplat un grav accident e circulație..  Un autoturism care circula din județul Călărași către București a derapat chiar în dreptul proaspătului pasaj de trecere  pentru pietoni !!

Cel mai probabil, datorită vitezei excesive acesta a spulberat pur și simplu semnul care marca trecerea de pietoni, a ras trei pomi de pe marginea soselei, a lovit colțul gardului unui localnic, a traversat o uliță locală și s-a oprit în  doi stâlpi masivi de beton....!!

În autoturism erau 3 pasageri, și din primele informații doar unul este foarte grav.

Au sosit la locul accidentului poliția, salvarea, Smurdul ba chiar și un elicopter de intervenții speciale....

Acestea sunt primele informații triste de la acest accident teribil, repetăm produs chiar pe trecerea de pietoni de la intrarea în satul Tânganu..dinspre Fundeni!

Sursa video 1: C.C.

Sursa Foto: F.C.

accident tanganu 7 09 2022 2accident tanganu 7 09 2022 4accident tanganu 7 09 2022 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COMENTARIU LA TRISTUL EVENIMENT RUTIER DIN TÂNGANU

     Se spune de către specialiștii în mass-media că 80% dintre știri sunt tragedii de tot felul – accidente rutiere, războaire, acte teroriste, crime, sinucideri, etc. etc. Acestea asigură o audiență care la la rândul său asigură publicitate.  Adică “sângele” oricărui mijloc massmedia…     Este moral să profităm de aceste tragedii locale, naționale,  mondiale ?

    Aceiași problemă ne-o punem și noi cei de la portalul  Voxcernica.ro.  Goana după audiență sau informare și prevenire !.  Concluzia este clară spre a doua variantă. Pentru că informarea este dublată de prevenire. Portalul nostru a prezentat mereu și mereu atenționari privind escalada de accidente rutiere mai ales la intrarea în comuna nostră, via Tânganu.  Pentru edificare reproducem articolul nostru click aici:  “Formula 1 în Cernica”  publicat și in ziarul Viitorul ilfovean (mai 2021)…!    

     Să revenim cu informații despre accidentul produs.  Cu circa o săptămână înainte de producerea accidentului la intrarea în satul Tânganu, (lângă stația de gaz) au fost  montate toate cele regulamentare pentru o necesară trecere de pietoni… Este un punct sensibil la intrarea în comuna noastră și martori la eveniment au fost destui. Aproape nimeni nu a respectat aceste semne de circulație.  Un hâtru a spus “ Dom’le acest marcaj este pentru pietoni sau un bun prilej pentru vitezomani pentru a depăsi pe cei care,,, respectă marcajul?!”..

  Așa s-a întâmplat și în accidentul despre care vorbim. Un autoturism la intrarea în Tânganu, cu circa 50 m înainte de trecerea de pietoni, a depăsit un alt autoturism. Cum din sens opus venea o coloană de autoturisme a încercat (la viteza de peste 100 km/oră) să se înscrie pe banda sa, dreapta. Nu a reușit și urmarea a fost cea despre care s-a relatat.

   Nu mai intrăm în detalii…

    10 septembrie 2022                       Voxcernica.ro

 

A se citi si:

Primul accident din anul 2023 in satul Caldararu. Curba soselei Independentei spre Cernica.

Piloti Formula 1 Calarasi

VIDEO - Accident rutier Cernica - Autostrada A2. 2-septembrie-2022.

Tragic accident in Tanganu-Moara.

Accident grav DJ 301 Tanganu-Fundeni. 15-07-2017. ATENTIE: Imagini cu puternic impact emotional !

Accident grav la Cernica. 20-05-2017.

Accident intersectie soseaua Cernica-centura Bucuresti

Accident Caldararu. 19-dec-2010. 15:50

Accident rutier Soseaua Cernica. 30 iunie 2010

Accident circulatie - Soseaua Cernica

Triste comentarii la un tragic accident

Tragic accident de circulatie in Tanganu

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV