"O zguduitoare dramă din amor, așa cum prin romane senzaționale se mai intîlnește, s’a desfășurat alaltăeri, în pădurea de la Cernica.

Și că sentimentul care a împins pe eroii dramei la actul desperat a fost profund, o dovedește împrejurarea că dînșii erau oameni inculți, nu din aceia a căror imaginație să fi fost aprinsă de cetirea unor scene impresionante.

Pe el îl chema Ștefan Dungă, flăcău tînăr și voinic , pe ea, Zoe Frangulea Petre, fată frumoasă a unor oameni, cu oarecare stare și cari se impotriveau la căsătoria îndrăgostiților pentru motivul că el nu avea stare.

Cînd fata văzu că părinții vor să o silească a lua în căsătorie pe altul, se consfătui cu iubitul ei și se hotărîră, ca mai bine să moară amîndoi decît să fie despărțiți.

Se întîlniră pentru ultima dată în pădurea Cernică, în ziua de Duminică, la locul numit „Lacul negru“. Neculai Dungă trase două focuri de revolver asupra iubitei,după care își trase un glonte în tîmplă. Amîndoi muriră pe loc." 

A se citi si:

Un om împușcat lângă Cernica.

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV