Grupuri locale Comuna Cernica prezente pe retele sociale

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

In aceasta rubrica ne-am propus sa va prezentam intr-un mod centralizat, grupurile locale relevante din comuna Cernica si activitatea acestora pe retelele sociale cum ar fi Facebook. Mesajele si opiniile membrilor comunitatii Cernica merita sa fie cunoscute si dezbatute indiferent de platforma utilizata.

Aceste grupuri sunt prezentate la Rubrica: click aici: Grupuri locale din comuna Cernica prezente pe retele sociale. Pe langa acest grupuri in cadrul Portalului Vox Cernica sunt prezentate toate paginile oficiale de Facebook create de catre primarie, parohiile satelor din comuna si de asemenea de catre scolile / gradinitele care au ales sa-si elaboreze o asemenea pagina pe aceasta retea sociala. Aceste pot fi vizualizate la rubricile

Facilitati Portal Vox Cernica

Evaluare utilizator: 1 / 5

Steluță activăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Stimati utilizatori ai portalului VoxCernica.ro,

Dorim sa va aducem la cunostinta ca incepand cu 2 Martie 2016 puteti utiliza noua versiune a portalului Vox Cernica, versiune imbunatatita din punctul de vedere al design-ului si al usurintei in utilizare.

Dorim cu aceasta ocazie sa va reamintim cateva din facilitatile de care beneficiati ca utilizator inregistrat al portalului: