Evaluare utilizator: 3 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Dupa cum anuntam in articolele din rubrica Politica, VoxCernica TV Live si-a propus sa va prezinte pe cei care ne reprezinta in administratia publica locala. O prima emisiune a avut loc in decembrie 2010 dar care, deocamdata, din motive tehnice, va poate fi prezentata in reluare, doar acum si doar partial. Invitati in aceasta emisiune au fost consilierii satului Caldararu, domnii Chirita Petre (PDL), Branzaru Teodor (PDL) si Arghir Cornel (PSD). Moderatori au fost Vasile Bolboja (Tanganu) si

Gheorghe Florea (Tanganu). Emisiunea a fost transmisa in direct din satul Caldararu si cetatenii acestui sat si nu numai, au putut interactiona cu domnii consilieri, prin Chat-ul din cadrul VoxCernica TV Live, punandu-le intrabari la care acestia au raspuns in direct. Au fost discutate subiecte precum transportul local, inclusiv transportul copiilor catre scolile din Bucuresti, scoala din Caldararu care a fost inchisa si transformata in depozit de materiale sportive, problema prezervarii site-ul arheologic de la Caldararu, gunoaiele de pe malul lacului Cernica-Caldararu, cimitirul in devenire de langa scoala, probleme de infrastructura, realizari si nerealizari etc. Emisiunea a fost "condimentata" cu momente artistice sustinute de membrii formatiei VoxCernica. Ne propunem sa continuam aceste emisiuni precum si emisiuni pe teme de istorie locala, astfel incat cetatenii din comuna Cernica sa isi cunoasca membrii Consiliului Local al comunei Cernica si de asemenea pentru a putea dezbate intr-un mod interactiv, problemele de natura publica si care afecteaza viata de zi cu zi a comunitatii noastre.

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV