Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Trei bărbați au fost prinși de polițiștii din județul Ilfov în timp ce vânau sau aveau instalate capcane pentru prinderea unor rațe sau fazani.

Potrivit IPJ Ilfov, pe Fondul Cinegetic 1 Cernica, a fost identificat sâmbătă un bărbat, în vârstă de 67 de ani, care a împușcat un exemplar din specia „rață mică”, fără a deține autorizație. Polițiștii au confiscat de la acesta o armă de vânătoare de calibru 12 mm, exemplarul de rață braconat, 38 de cartușe calibru 12 mm, precum și autorizația colectivă de vânătoare.

Și pe fondul din Pădurea Cernica, polițiștii au identificat un bărbat de 53 de ani în timp ce monta mai multe lațuri metalice pentru prinderea diverselor specii de vânat. Cele 5 lațuri, confecționate artizanal, au fost confiscate.

Polițiștii au deschis 3 dosare penale pentru braconaj.

Citeset mai departe: Stiripesurse.ro

Comentarii   
Guest
0 # Drujbele nu le aud?Guest 23-02-2022 15:54
Interesant cum i-au prins ei pe braconieri, mai ales pe cel cu lațuri, dar nu aud drujbele ambalate aproape zilnic în ultimele 3 luni și nu vad mașinile si căruțele pline cu lemne, deși primăria are camere de supraveghere in toata comuna...
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV