Portret de folkist: Mihai Bolboja - o voce nedescoperita inca !
Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Mihai Bolboja - Tardive =
Este nascut in 16 februarie 1974, locuieste in Tanganu, Cernica si este pasionat de muzica folk. Mai bine spus, muzica folk este pe primul loc in cadrul repertoriiului vast care poate fi interpretat de catre Mihai Bolboja, o voce care nu a fost descoperita inca de catre marele public din Romania. Mihai este totusi cunoscut de catre publicul local cernicas pentru ca acesta, in ultimii 25 de ani,  a facut parte din formatiile locale care au asigurat "muzica" si "entertainment-ul" nuntasilor din Cernica, sau cu ocazia evenimentelor organizate de Vox Cernica din anul 2002 pana acum. Noi nu suntem critici muzicali, in calitate de profani, nu putem spune decat ca

noua ne place timbrul vocal al lui Mihai si faptul ca interpretarea lui reuseste sa ne faca sa dorim sa ascultam si mai mult muzica folk fie colinde fie melodii pe versurile regretatului poet Adrian Paunescu. Ii lasam pe profesionisti si nu numai sa-si exprime parerea cu privire la talentul acestuia si de ce nu, poate un adevarat impresar il va descoperi in paginile portalului, pentru al putea face mai bine cunoscut si pentru al putea promova mai bine decat o poate face Asociatia Vox Cernica. Dupa cum probabil stiati deja, sunt multe talente nedescoperite inca in comuna Cernica, atat talente muzicale cat si sportive. De cele mai multe ori, aceste persoane au nevoie de un sprijin atat material, dar mai ales moral din partea comunitatii astfel incat aceste talente sa fiecizelate, promovate, cunoscute si valorificate. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, ambitia si dorinta de a-si depasi "conditia" sunt factori determinantii care trebuie cultivati de fiecare din cei care vor sa isi valorifice aceste talente. 1% talent si 99% munca ramane valabil in orice domeniu si sansele apar in fiecare zi pentru oricine. Nimeni nu se poate plange ca nu a avut o sansa oarecare...sa mai faca un pas inainte. Asociatia Vox Cernica, exista si din aceasta ratiune. Mai jos o parte din repertoriul "inregistrat" pana acum de Mihai si pe care va invitam sa il ascultati si sa va spuneti parerea. 

Din prea mult sau prea putin

Mama
Dans
Soldatul
In parc
Bietii Lampagii
Dor de Preda
Haide Mama, Haide Tata
Nunta Ta
Sala de asteptare
Iarna
Linu-i Lin

A se citi:

Concerte integrale Vox Cernica 2002 si 2003

Colinde dedicate...Pustnicul, 2002

Amintiri despre Vox Cernica

 

 

 

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV