Evaluare utilizator: 1 / 5

Steluță activăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Echipa de fotbal tanganuNoi am scris, cu diverse ocazii despre aşa-zizul fotbal local care în Tânganu are o tradiţie impresionantă. Adică acele meciuri din duminicile fără meciuri oficiale  între două echipe create ad-hoc sub diverse titulaturi: “Tineri” cu “Bătrâni”, “Dealul” cu “Valea”, “Victoria” cu “Viitorul”, “Echipa” cu “Restul”. Asemenea meciuri se desfăşoară încă din anii ’50 ! Surprinzător, de la mijlocul anului 2007 asemenea meciuri au încetat a se mai desfăşura.Dar iata că începând cu anul 2011 asemenea meciuri au fost

relansate sub egida “Echipa” (adică Victoria Tânganu înscrisă în Campionatul Judeţean) şi “Restul” (adică acei jucători care nu sunt legitimaţi la echipa locală dar practică fotbalul la alte echipe sau din pasiune...).  Animatori: inimoşii Gheorghe Alexandru (consilier local) şi Ilie Nicolae. Până acum s-au desfăşurat 5 meciuri încheiate la egalitate sau la diferenţe minime. (2-1 la victorii pentru una dintre echipe, 2 meciuri terminându-se la egalitate). Nu contează cine conduce “la victorii” în acest moment, important este că toţi câstigă: cei circa: 40-50 de jucători care evoluează în cele două echipe şi noi, spectatorii, care ne bucurăm de frumuseţea fotbalului local. Şi vă asigurăm că fotbalul practicat este spectaculos cu “eurogoluri”, “bare a la Ibrahimovici”, lufturi amuzante şi tradiţionala distracţie cu bere după meci...Şi pentru ca noi cei de la Voxcernica dorim să vă ţinem la curent cu noutăţi din orice domeniu vă informăm că dotarea terenului din Tânganu continuă (şi pe timpul iernii) în ritm mulţumitor. Au fost montate ferestrele termopan, au fost terminate izolările exterioare şi s-a trecut la interioare. Au fost delimitate, cu pereti despărţitori, vestiarele pentru jucători şi arbitri, cu spaţiile aferente pentru duşuri. A fost realizată alimentarea cu curent electric  şi se lucrează la instalaţiile pentru căldură (montate în pardoseală). Se aşteaptă sosirea primăverii pentru a fi terminată fosa ecologică (deocamdată este montat cofragul). Este în stadiul de finisare şi magazia pentru materiale sportive (plase, fanioane, etc.). Deci, “Semne bune anul are” în privinţa fotbalului tângănean pe acest teren urmând să evolueze şi alte echipe din comuna noastră şi nu numai...Aşteptăm marile derbiuri ale primăverii cu promisele goluri de kinograma delectându-ne, deocamdată, cu aceste minunate meciuri locale, o tradiţie împământenită pe meleagurile noastre.

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV