Banca de gene suceavaCelor pasionati de gradinarit si care doresc sa se bucure de gustul legumelor originale romanesti le comunicam ca pot face deja solicitari online pentru seminte  de la Banca de Resurse Genetice Suceava, o institutie publica care deja si-a cstigat faima in randurile "cunoscatorilor" si a celor care doresc sa perpetueze semintele de calitate. Fata de anii anteriori, sistemul de solicitare a acestor seminte este extrem de facil si procesul dureaza doar cateva minute prin completarea formularului on-line de la

urmatoarea adresa (click):

http://www.svgenebank.ro/Seeds_Request_ro.asp 

Nu stim pana la ce data va ramane deschis acest formular pentru solicitari, asa ca ar fi bine sa va grabiti pentru a va asigura recolta anului 2018 cu legume care nu au gust doar de ceva "umed".

A se vedea si:

Seminte de rosii romanesti. Banca de gene Suceava. Concurs \"Cea mai frumoasa gradina-Cernica\".

Adaugă comentariu

Pentru un dialog civilizat, comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea comentariului revine autorului acestuia.


Codul de securitate
Actualizează

VoxCernica.ro foloseste cookies proprii/terţi. Continuarea navigarii implică acceptarea lor.