Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

În anul 2024 Universitatea Adventus din Cernica împlinește 100 de ani de la prima promoție care a început studiile la Institutul Biblic de la Focșani, în primăvara anului 1924. În așteptarea revenirii apropiate a Mântuitorului, considerăm că este un mare har să fim parte a acestui moment istoric. De aceea, vă invităm să participați la al doilea eveniment al acestui centenar, eveniment programat în Campusul adventist din Cernica în Sabatul din 31 mai – 1 iunie 2024.

La acest eveniment sunt așteptați să participe absolvenți, studenți, angajați și membrii ai familiilor lor, persoane ale căror drumuri în viață s-au intersectat cu instituția de învățământ universitar a Bisericii Adventiste din România, precum și cei care doresc să fie în campus la acest moment important pentru educația adventistă din România.

Prin acest program dorim să ne arătăm recunoștința față de Dumnezeu atât prin evocarea unor experiențe și amintirea unor persoane care au marcat evoluția școlii noastre și a educației adventiste din România, cât și actualizarea misiunii adventiste prin educație în noul context istoric și a perspectivei viitoare.

Cele trei servicii divine din Sabat vor fi transmise live pe conturile de YouTube și Facebook ale universității și se vor desfășura după următorul program:

Vineri seara: 20:00 – Retrospectivă
Sâmbătă dimineața: 10:00 – Identitate
Sâmbătă după-amiază: 18:00 – Angajament

Cei care doresc să participe la acest eveniment sunt invitați să se înscrie pe formularul postat la adresa: https://forms.gle/cPXYP9SozpNDi5nj9

centenar universitatea adventus 1

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV