Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

andrei constantin - presedinte festival international de chitara

Joi, 31 martie 2011, orele 22:00, pe TVR3 se va difuza emisiunea U Campus care va avea ca subiect clasa de chitara de la Academia de Muzica "Gh. Dima" din Cluj-Napoca condusa de consateanul nostru Constantin Andrei, originar din comuna Cernica. In aceasta emisiune vor putea fi vizionati" si ""audiati"  si elevii sai: Constantin Valentin anul II, Ani Gaidarova anul II, Farkas Szabolcs anul IV, Viorela Filimon master I, Alina Suciu master II. Emisiunea va cuprinde interviuri, discutii pe marginea premiilor obtinute de catre studenti si despre participarea lor la programul Erasmus in Germania, Austria etc. Recitalurile din aceasta emisiune vor fi atat solo cat si in formula de trio chitare. Cei care inca nu stiu cine este consateanul nostru

Constantin Andrei si de asemenea pentru alte emisiuni sau concerte ale lui si fratilor sai pot afla mai multe detalii in articolele publicate anterior: click aici si aici . Dupa ce va fi disponibila inregistrarea acestei emisiuni o veti putea revedea si pe VoxCernica TV Live.

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV