Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

In satul Caldararu, colindele de Craciun au inceput in aceasta dimineata in jurul orelor 04:30. Zeci de copii au strabatut satul in lung si in lat cu "Buna dimineata la Mos Ajun"...ne dati sau nu ne dati...O multime de porti au fost deschise si o multime de oameni au fost fericiti sa-i primeasca pe copii, acestia umplandu-si desagile special croite pentru covrigi, nuci si o multime de alte produse (eugenii, napolitane, biscuiti, bomboane, ciocolate, mere, portocale, mandarine etc.. halva si

Buna dimineata la mos ajun caldararu 2017Cofee Cola...si chiar si bani). Unii dintre satenii isi asteptau musafirii la poarta pentru a fi siguri ca acestia  vor ajunge si la ei. Chiar daca era intuneric inca, se putea vedea si simti bucuria satenilor de a darui si de a mentine aceasta traditie...In aceasta seara urmeaza "Sara-i Mare" o traditie specifica satului Caldararu. Va rugam sa transmiteti fotografiile si video-clipurile Dvs. pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

 

 

Buna dimineata la Mos Ajun!

Am venit si noi o data,
La un an cu sanatate,
Domnul sfant sa ne ajute,
La covrigi si la nuci multe.

Buna dimineata la Mos Ajun!
Aceasta seara este pentru noi
Cea mai frumoasa dintre sarbatori
Caci noi cu totii venim acum
A va ura de Mos Ajun!

Buna dimineata la Mos Ajun!
Ne dati, ne dati, ne dati ori nu ne dati?
Si la anul sa venim
Sanatosi sa va gasim!

Ne dati, ne dati, ne dati ori nu ne dati?
Buna dimineata la Mos Ajun!

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV