Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

piloti formula 1 calarasi Nu cunoastem, nu ne-am documentat ce oameni de seama, ce preocupari, ce inclinati spre anume indeletniciri au vecinii nostri din sud-est, judetul Calarasi.

Dar, noi, tanganenii, vedem, auzim in zori sau in miez de zi, pe inserat sau pe stele cum"bolizii" lor pe patru roti (de la Dacia 1310 in sus) intra si ies pe soseaua Bucuresti- Oltenita, via Cernica in mare viteza. Au soferii lor un apetit pentru viteza ceva de groaza. Daca vreun promotor auto ar sta langa fosta emblema cu TANGANU ar selecta, cu siguranta, piloti pentru marile circuite auto. Am spus langa fosta emblema cu satul nostru pentru ca un impatimit al vitezei de pe meleaguri calarasene a facut-o praf dar nu si...pulbere. a mai ramas ceva din ea: postamentul... Aflaram ca soseaua in cauza din dreptul granitei dintre judete (Valea Rosie de...Tanganu) inspre Oltenita este facuta zob. Un mucalit (evident) tanganean a spus parafrazand niste stravechi vorbe taranesti "Astia sunt precum vaca atunci cand a nimerit in trifoi". Dupa ce parcurg hartoapele lor si vad drumul neted dinspre Tanganu, trai neneaca si sa te tii viteza... Intrucat Primaria nu vede, nu aude, nu o intereseaza plasarea unor limitatoare legale de viteza, masura propusa de noi si cu alta ocazie- evident impreuna cu Politia rutiera - propunem amenajarea unui circuit in Tanganu, pentru aspiranti calaraseni la gloria automobilistica. Traseul exista deja: de la Bibica prin fata gradinitei pana la intersectia cu soseaua principala  (fostul bufet) apoi spre biserica inapoi pana la Bibica. Si gata circuitul!  Sa-l si botezam :TANGANORING! Exista un singur impediment: pe Vale sunt niste opritoare de viteza. Sa binevoiasca Primaria sa le demonteze pentru ca nesatul pentru viteza al vecinilor nostri sa nu aiba nici un inconvenient...   Sa auzim de bine!
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV