Evaluare utilizator: 3 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

din cadrul proiectului „EcoAtitudine = Responsabilitate, Informaţie, Acţiune"

eco-atitudine-scoala-de-ecologie

comunicat-de-presa-bucuresti-1comunicat-de-presa-bucuresti-2Campanie de Educaţie Ecologică şi Mediu – Ediţia 2013 - etapa I

Revista InfoMediu Europa, în parteneriat cu AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI şi GARDA NAŢIONALĂ DE MEDIU are deosebita plăcere şi onoare de a vă invita să participaţi la FESTIVITATEA DE PREMIERE din cadrul proiectului „EcoAtitudine = Responsabilitate, Informaţie, Acţiune" - Campanie de Educaţie Ecologică şi Mediu – Ediţia 2013, Etapa I pentru Municipiul Bucureşti şi Jud.Ilfov.

Evenimentul va avea loc în data de 19 iunie 2013, ora 11:00, la Centrul de Conferinţe „Auditorium Pallady" - sala Roma, Bucureşti (accesul în sală se va face începând cu ora 10:30, festivitatea va incepe la ora 11.00 şi va dura pana la ora 12:30).

Sunt invitaţi să participe elevii şcolilor cuprinse în proiect alături de cadrele didactice, partenerii şi sponsorii proiectului, autorităţile locale, reprezentanţii operatorilor de salubritate şi partenerii media.
În cadrul festivităţii de premiere, elevilor şi şcolilor, li se vor acorda premii substanţiale constând din table magnetice, panouri de baschet reglabile si mobile, ecrane de proiecţie şi multe alte premii. Programul evenimentului va cuprinde pe lângă premierea eforturilor depuse de elevi şi şcoli, un scurt bilanţ al Etapei I a Ediţiei 2013.

Avem rugămintea de a ne confirma până cel târziu 6 iunie 2013, ora 16:00 prezenţa dvs la acest eveniment

Luând în considerare cele de mai sus, ne exprimăm speranţa că veţi răspunde invitaţiei noastre de a vă număra printre participanţii la acest eveniment.

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV