Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

accident la cernica 30 iunie 2010Portalul Vox Cernica a primit o fotografie cu un accident rutier petrecut astazi dupa amiaza pe Soseaua Cernica, dupa Manastirea Cernica, apoape de "La Buturugi", in dreptul panoului primariei cu urarea de "Bine ati venit in Comuna Cernica". Dupa cum se poate vedea din imagine e vorba de un autoturism marca BMW care a suferit avarii importante. De asemenea panoul primariei a fost distrus in totalitate. Nu cunoastem cauzele accidentului si nici starea soferului autoturismului. Pe soseaua Cernica si nu numai se petrec din ce in ce mai multe accidente unele dintre ele fiind semnalate si in cadrul portalului Vox Cernica. De cele mai multe ori acestea se datoreaza vitezei neadecvate, marcajelor necorespunzatoare sau cascadoriilor soferilor. A se vedea si Accident circulatie - Soseaua CernicaCa in filme si mai...dihai...Cine pune "STOP"pericolului public de pe soseaua Fundeni - Tinganu?Tragic accident de circulatie in TanganuTriste comentarii la un tragic accidentAutoturisme, vitezomani si....stalpi.

Comentarii   
MIBO
0 # MIBO 30-06-2010 22:02
Viteza bat-o vina!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
anomim
0 # anomim 13-07-2010 14:12
in primul rind masina aia nu e cumparata pe bani cinstiti ci pe bani oamenilor din Comuna Cernica si nici macar nu era in regula ca inainte sa vina politia numerele dupa masina au disparut si totul sa musamalizat repede
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV