Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

pod balaceanca cernicaDe cateva zile au inceput lucrarile de reconstructie a podului peste Dambovita care uneste Balaceanca de Cernica pe DC 55. Pentru mai multe fotografii click aici. Contractul de lucrari a fost castigat de un consortiu de firme in frunte cu omniprezenta firma Dimar care a efectuat si lucrarile de reparatie la digul si malul estic al lacului Cernica. Beneficiarul este Consiliul Judetean Ilfov iar reparatia podului si asfaltarea a 1,5 km din sosea vor costa aproximativ 900,000 de EUR si va dura aproximativ 2 luni. Circulatia pentru autovehicule este complet intrerupta si pe durata reparatiilor intrarea in Balaceanca se va face prin localitatea Glina.

Actualizare: clicl aici "Cand va fi finalizat podul de la Balaceanca ?!"

Comentarii   
anonim
0 # salutanonim 01-07-2010 21:16
lasatima sa va spun ca asa presupusele lucrarii care trebuia finalizate la sfarsitul luni acesteia s-au sistat din cauza lipsei de fonduri si nu se stie inca cand vor fi finalizate,si nimanui nu ii pasa ca am ramas practic izolati in acest sat fara un dispensar fara o farmacaie fara absolut nimic iar un batran daca doreste sa meraga la dispensar trebuie sa schimbe 2mijloace facan un ocol destul de mare cotandul 8lei numai drumul :sad: :sad:
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
svejk
+2 # svejk 01-07-2010 21:51
In sfirsit si o atitudine din satul Balaceanca!Si eu care credeam ca nu ma mai surprinde nimic :-x
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV