Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Cascadorii motocicleta CernicaDaca inca nu ati participat niciodata la un spectacol cu cascadorii pe motocicleta, nu-i nici o problema. Aveti ocazia sa o faceti in aproape fiecare duminica si pe gratis. Unde ? Nu trebuie dacat sa va deplasati fizicul pe soseaua paralela 

cu autostrada Soarelui, dupa Cernica, spre Balaceanca, inainte de fosta gara de pe linia Oltenitei. Mai de curand (asta insemnand de cateva luni) fieful cascadoriilor pe motocicleta, s-a amplasat in acesta zona, unde, aproape in fiecare duminica (acum ca a venit iarna probabil o sa-i vedem mai rar), baieti de baieti cu motociclete adevarate si fete acompaniatoare isi etaleaza cilindreele si curajul pe soselele publice ale patriei comunale. Cineva imi spusese cam ce se intampla acolo, dar nu am crezut pana nu am vazut cu ochii mei. Eram, din intamplare, in drum spre Balaceanca si imediat ce am trecut pe sub podul autostrazii care traverseaza canalul care face legatura lacului Cernica cu Dambovita, am putut sa vad ca ceea ce mi se spusese era adevarat. Rand pe rand, cate unul din cei 15-20 de artisti ai motoarelor pe doua roti, isi luau avant pe sosea, si cand considera ca e momentul, se ridica intr-o roata, sau cu picioarele pe motocicleta conducand fara maini, parcurgand in acest fel o distanta cat mai mare posibila. Excelent spectacol, asta ar fi vestea buna. Un pic de adrenalina nu strica si pe la noi cand vezi ca scene din film se petrec chiar la noi acasa. Partea plictisitoare si vestea proasta ar fi, ca acest lucru se intampla, (ca si cu alte lucruri pe care le-am mai povestit) intr-un loc public si circulat. Cand m-am intors dinspre Balaceanca, m-am oprit ca sa asist si eu la spectacol. Am crezut ca momentele incantatoare de cascadorie se petrec doar cand pe portiunea respectiva de sosea nu trece nici un alt autovehicul. Dar m-am inselat, caci dupa ce am facut fotografiile de rigoare si cat mai discret cu putinta, m-am urcat in masina si am luat drumul spre Cernica. Si doar ce am apucat sa opresc si sa trag pe dreapta pentru ca din sens opus tocmai ce unul din motociclisti venea spre mine intr-o roata, dupa cum se poate vedea in foto atasata. Nu stiu ce as putea spune mai departe, consider ca e suficient si las comentariile pe seama dvs.
Cascadorii motocicleta Cernica
Cascadorii motocicleta CernicaCascadorii motocicleta CernicaCascadorii motocicleta CernicaCascadorii motocicleta CernicaCascadorii motocicleta Cernica
Cascadorii motocicleta Cernica


Comentarii   
Alin
0 # Alin 01-02-2010 21:33
Acesti cascadori sunt foarte experimentati in cea ce fac.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Administrator
0 # vesnica problemaAdministrator 01-02-2010 22:49
Nu ma indoiesc de abilitatile lor tehnice si cred ca se lovesc de vesnica problema a celor care practica un sport (daca putem sa-l numim asa) mai deosebit: lipsa locurilor adecvat amenajate. Apropo, au vreo legatura cu DAKORUM Bike Fest...?!
www.voxcernica.ro/calendar-evenimente-locale-cernica/month.calendar/2009/09/18/-.html
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV