incendiu cernica
Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Breaking news -Vila in flacari

Un incendiu fulminant a izbucnit azi dimineata 23 octombrie 2009 in jurul orelor 7:30 AM, in comuna Cernica langa stadionul de fotbal si Institutul Teologic Adventist. Este vorba de vila unei doamne, de profesie medic  care lucreaza si la dispensarul comunei Cernica. Pompierii au ajuns in jurul orelor 8 si au trecut imediat la actiunea de stingere a focului.  Interventia la timp a pompierilor nu a permis extinderea focului la casele vecine sau catre padurea Cernica aflata in imediata vecinatate a vilei. Mai jos mai multe fotografii de la fata locului. O multime de oameni dintre care cei mai multi studenti ai institutului teologic, priveau socati cum flacarile mistuiau vila construita in cea mai mare parte din lemn. Dupa cateva minute de activitate specifica a pompierilor,  flacarile au disparut, atmosfera din jur impregandu-se  rapid cu fumul greu si innecacios. Deocamdata nu se cunosc cauzele incendiului dar daca aveti detalii va rugam sa le postati pe site la rubrica comentarii.

 

 

Comentarii   
Bizzy
0 # Bizzy 09-04-2010 04:05
Ah. Acum am vazut stirea asta. Destul de urat. De cate ori am sarit gardul in curtea saracii femei sa-mi iau mingea...
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
brailean florina cernica  str
+1 # asta e un sat de naiba ca nu face nimic primaru pbrailean florina cernica str 12-04-2010 18:02
daca ar face pimarul nostru ceva pentru noi ar fi bn dar el a facut doar pentru cei care i-au dat bani nu pentru cei care nu au ar trebui sa se gandeasca caci mai sunt si oameni care nu au si tinand cont ca a dat loc de casa numai celor cu bani si catorva sarmani dar eu i-am cerut ca nu am unde sa stau si nu sa interesat de dosarul meu sta an primarie de aproape 1 an si jumate dar ce sa mai zic ma descurc acuma cum pot
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV