Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

In etapa a 16-a echipa Progresul Cernica s-a deplasat la Domneşti unde a disputat meciul cu echipa locală SC VIITORUL DOMNEŞTI. Reamintim ca in meciul tur disputat pe terenul din Cernica, adversarul de acum şi de atunci, a câştigat cu scorul de 0-1 printr-un gol norocos marcat în minutul 90+2. Adică ultimul.minut. Deci echipa noastră avea de luat o revanşă... pentru o infrângere nemeritată. Si echipa noastră si-a luat revanşa cu scorul de

3-2 după ce a condus de două ori cu 1-0 şi 2-1.
Echipa Progresul Cernica a aliniat următoarea formatie:
Portar : Tăchescu Cezar,
Fundasi: Marin Valentin, Tutunaru Aurel, Pavelescu Andrei (căpitanul echipei), Salaman Cosmin;
Mijlocaşi: Dedu Constantin (min. 60 Zamfir Razvan) , Marcio Do Santos Ferreira, Ştefan Viorel (min 46 Croitoru), Radu Ionuţ (min 60 Colţatu Mihai) ;
Inaintaşi: Apostol Adrian, Păun Dan (min 60, Enciu Andrei).
Golurile au fost marcate de Păun Dan (min 8) şi Enciu Andrei (min 65, min 75 din penalty)
Antrenor principal Costel Pană.
Echipa reprezentativă a comunei noastre a realizat, in această ediţie de debut in liga a 3-a, 6 victorii şi 2 meciuri nule. Echilibrul este perfect: 3 victorii acasă, 3 victorii in deplasare. Bonusul este următorul: cele două meciuri egale au fost realizate in deplasare.

Clasamentul, rezultatele acestei etape si alte imformatii despre evolutia echipei noastre (si nu numai) le veti găsi în Programul de meci pentru etapa a 17-a când (vineri 29 martie 2013) se desfăşoară pe terenul din Cernica meciul dintre Progresul Cernica şi CS Afumaţi. Programul va fi realizat de Voxcernica în colaborare cu Primăria Cernica.

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV