Evaluare utilizator: 1 / 5

Steluță activăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Cine credea cu zeci de ani in urmă că o echipă din comuna Cernica va disputa un meci amical de fotbal cu renumita echipă bucureşteană, Rapid ? Iată că în anul de gratie 2012, în ziua de 29 august, o asemenea dispută fotbalistică a fost posibilă pe cochetul, elegantul, modernul teren de fotbal din Cernica.

Rapid Bucureşti, ca o echipa care se respectă şi îşi respectă gazde ospitaliere precum echipa Progresul Cernica şi suporterii săi, a venit "în formaţie completă". În frunte cu preşedintele Constantin Zotta, antrenorii Ovidiu Sabău şi Marian Rada, directorul de imagine Cristian Costache, masorul Ion Păun şi alte persoane din staful echipei precum simpaticul fost jucător Danut Perjă. Şi tot lotul de jucători în frunte cu emblematicul Pancu, cunoscuţii Herea, Bozovici, Teixeira, Grigore, Grigorie, Surdu, Burcă, Glauber, Oros, Roman, tinerii : Ciolacu şi Coman, noii sosiţi, portarii Pecanha, Albuţ şi jucătorii de câmp Goga, Bilaşco, Voicu, Milisavijevici, Ilijoski "italianul" Codrea, revenitul M. Constantin precum şi exoticul (ca şi numărul de pe spate - 89) Renan Silva...

Şi echipa din Cernica a aliniat lotul de care dispunea in momentul respectiv.

Printre ei vechii jucatori: Salaman, Coltatu, M. Adrian, Apostol, Marin, Raducan, Sava Alic si mai mai noii Varlan sau Tache. Dar o prezentare completa a lotului echipei noastre o vom face intr-un viitor apropiat. Atunci când staful tehnic va

stabili lotul cu care abordeaza sezonul viitor

Scorul (6-1 pentru giuleşteni) nu are nici o importanţă. Important a fost spectacolul oferit de valoroşii noştri adversari şi de echipa noastră care, nu de puţine ori i-a pus în dificultate. Şi normal, în asemenea ocazii, valoarea şi experienţa, evident net superioare echipei ceferiste, şi-au spus cuvântul.

A rămas în amintirea numeroşilor spectatori imaginile unui meci frumos când, pentru prima dată în istoria fotbalului din comuna noastră, s-a aprins... nocturna.

Fie ca ea să "lumineze" şi în viitor drumul fotbalistic al echipei noastre.

In curand vom revenii si cu imagini filmate de la aceste meci amical. Noi cei de la Voxcernica ne vom strădui să-l "luminăm" şi noi cu ştiri oportune, complete şi corecte. Şi după toate probabilităţile (este promisiunea autorităţilor locale pentru a ne pune la dispozitie accesul la internet necesar pentru transmisiunile in direct, atat de asteptate de Dvs.)

Deci fiţi pe recepţie: Voxcernica va fi alături de fotbalul cernicaş. Şi alături de Dvs.

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV