Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Pe o vreme spendida, propice pentru fotbal, s-a desfasurat meciul de fotbal din antepenultima etapa a Campionatului judetean de liga a IV dintre echipa noastra, Progresul Cernica si echipa din Gradistea. Pentru a-si asigura locul locul I in play-off-ul care se desfasoara pentru promovarea in liga a III-a, echipei noastre ii era necesara o victorie in acest meci. Precizam: cu doua etape inainte de incheierea campionatului regular. Dupa o repriza foarte echilibrata (scor 1-0) echipa din Cernica s-a

deslantuit si, intr-un final dominat autoritar, s-a impus cu categoricul scor de 5-0. Dar, ca martori oculari, afirmam ca meciul nu a fost usor... Deci, inaintea urmatorului meci, derbiul din deplasare cu o alta protagonista, contracandidata la locul I, echipa din Corbeanca, echipa noastra si-a asigurat locul I. Ultima etapa, cea de acasa cu echipa din Bragadiru, este fara vreo importanta practica pentru clasamentul campionatului judetului Ilfov La barajul pentru promovarea in liga superioara (liga a III-a) participa primele 4 clasate din liga a IV ilfoveana dupa urmatorul altgoritm: prima clasata primeste 3 puncte, echipa de pe locul 2.-> 2 puncte, echipa de pe locul 3-> 1 punct, echipa de pe locul 4-> 0 puncte. Asadar echipa noastra si-a asigurat, cu 2 etape inaintea incheierii campionatului, intrarea in play-off-ul pentru promovarea in liga III-a (fosta Divizia "C") cu maxim de puncte - 3. Ca cernicasi iubitori ai fotbalului, si va asiguram ca Voxcernica a fost intotdeauna alaturi de fotbalistii nostri, le uram mult, mult succes!

Navigati cu mouse-ul pe fotografii Progresul Cernica-Gradistea: 5-0.

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV