Evaluare utilizator: 1 / 5

Steluță activăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

romprim bucuresti - progresul cernica. 0-8. 29-oct-2010. Stadion Caldararu

Meciul dintre cele mai tinere echipe din campionat s-a disputat pe terenul Caldararu-Cernica intrucat echipa gazda ROMPRIM nu are teren propriu. Meciul, din cadrul etapei a 8-a, s-a desfasurat in nota evidenta de superioritate a echipei noastre care si-a materializat matematic si... simetric dominarea: cate 4 goluri pe fiecare repriza. Progresul Cernica a evoluat in urmatoarea formatie: 12 Stavarache, 2 Dinca Mihai, 5 Mihalache Florin, 4 Stanca Emil (C), 3 Peteleu Adrian, 16 Nichifor Florin,  20 Alexandru Stefan,  21 Raducanu Sorin, 11 Ghinea Alexandru, 7-Mihai Adrian,  10-Nica Marian.  Au mai jucat dupa pauza: 22 Lupsanu George, 18 Stoica Marius, 9 Zamfir Razvan. Golurile au fost marcate de : Mihalache (2), Ghinea (2), si cate un gol Nichifor, Mihai, Lupsanu si Zamfir. Ambianta in care s-a desfasurat meciul a fost una agreabila: timpul excelent, gazonul deasemenea, mediul inconjurator (lacul , autostrada, frumoasa lunca a Colentinei...), publicul entuziast si civilizat si nu cele din urma evolutia echipei si scorul realizat au contribuit din plin la un sfarsit de saptamana reusit. Ca de obicei, meciul a fost

romprim bucuresti - progresul cernica. 0-8. 29-oct-2010. Stadion Caldararu

 

 transmis in direct de VoxCernica TV Live. Comentator: Vasile Bolboja. Operator imagine: Costin Iordache. Pentru albumul foto click aici. Pentru vizualizarea in bune conditii a meciului integral  va rugam sa folositi browserul Google Chrome. Daca folositi Internet Explorer atunci instalati Google Frame Code. Va rugam alocati suficient timp pentru incarcarea videoclipurilor.

  

 

 

 

 

1

 

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

 

 

 

 

 


Comentarii   
cristi
0 # poze a 2 a reprizacristi 01-11-2010 13:31
faceti poze si a 2 a repriza nu numai prima...
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV